AUTOSJEDALICA UPPABABY MESA I-SIZE 2019

289,00 €

* Potrebna polja

In stock

Sigurnost s jednostavnošću.

Sustav SMARTSecure ™ tvrtke MESA i-Size s vizualnim i audio instalacijskim signalima osigurava sjedalo koje osigurava sigurnost.

  • Montaža na dječja kolica UppaBaby VISTA bez dodatnih adaptera
  • Vizualni i audio instalacijski signali
  • Maksimalna zaštita i u slučaju bočnog udara

 

Besplatna dostava Za kupnje iznad 40 €.
Jamstvo zadovoljstva Vraćamo novac za povrate u roku od 14 dana.

SPAJA SIGURNOST S JEDNOSTAVNOŠĆU

MESA i-Size je dizajniran na inovativan način što možete vidjeti i u vidljivim značajkama. Elektronički pokazivač SMARTSecure ™ sustava, s vizualnom i zvučnom potvrdom,pruža roditeljima osjećaj sigurnosti kako je njihovo sjedalo ispravno postavljeno i korišteno. Prednje podešavanje sigurnosnog pojasa bez prečke s integriranom zaštitom od bočnog udara, kao i oslobađanje s jedne strane te s obje strane VISTA i CRUZ, osiguravaju sjedalo koje učinkovito spaja sigurnost s jednostavnošću.

SMARTSECURE sustav

Sustav SMARTSecure ™ tvrtke MESA i-Size s vizualnim i audio instalacijskim signalima u kombinaciji s integriranim sigurnosnim pojasom s zaštitom od prevrtanja s bočnom zaštitom od udaraca i jednostavnim oslobađanjem od VISTA-e i CRUZ-a osigurava sjedalo koje osigurava sigurnost s jednostavnošću. Priključuje se na kolica VISTA i CRUZ bez adaptera. Priključuje se na NEW MINU kolica s adapterima.

PODESIVI NASLON ZA GLAVU S UGRAĐENOM ZAŠTITOM OD BOČNOG UDARA

Naslonjalo je utrjeno z EPP peno, ki preprečuje premike glave novorojenčka pri bočnem trku. Kar 51% bočnih trkov z novorojenčki se konča s smrtjo*, zato je lupinica MESA narejena z mislijo na varnost in se prilagaja tudi rasti otroka.

BEZ PRODUŽIVANJA POJASA

Jedinstveni sigurnosni pojas ne zahtijeva promjenu sistema kod povećanja, kad dijete raste, zbog čega uvijek možete biti sigurni da je pojas postavljen pravilno.

RASTE S VAŠIM DJETETOM

Nisko postavljeni sigurnosni pojas može zaštititi novorođenče od 2kg nadalje. MESA seprilagođava i rastu vašeg djeteta – sve do 16kg. Priložena podloga za bebe pruža dodatnusigurnost novorođenčadi i nedonoščadi od 2 do 3,6kg.

KOMPATIBILNA S DJEČJIM KOLICIMA

MESA je bez adaptera kompatibilna s dječjim kolicima VISTA i CRUZ, što omogućava najbolju mobilnost i sigurnost. Kolica se uklanjaju pritiskom na gumb te se jednim pokretom premještaju u auto.

PERIVA

Navlaka može se ukloniti i prati. Sigurnosni pojas pri tome nema potrebe uklanjati jer je uvijek postavljen pravilno.

NADSTREŠNICA SA ZAŠTITOM OD SUNCA SA SPF 25+

Ugrađena nadstrešnica pruža dodatnu zaštitu od sunca i lako se sklapa kada vam nije potrebna.

Karakteristike i detalji+

  • Dječja autosjedalica
  • Umetak za novorođenče

Veličina+

  • Dječja autosjedalica: 65,53 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 58,42 cm (V)
  • Dječja autosjedalica s bazom: 71,12 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 63,5 cm (V)

Težina +

  • Dječja autosjedalica: 4,5 kg
  • Baza: 4,1 kg

Možda vas zanimaju i ovi proizvodi