Nemate artikala u svojoj košarici.

 

UPPAbaby VISTA V2 2020: Značajke, poboljšanja i novosti

Oduševljeni smo da Vam možemo predstavljati najnoviji član obitelji UPPAbaby – dječja kolica VISTA 2020, bolje poznata pod imenom VISTA V2. Ovdje ćemo Vas upoznati s najvažnijim funkcionalnostima novih kolica, usporedivši ih s modelom 2019.

U donjoj tablici su navedene najvažnije novosti koje kolica UPPAbaby VISTA V2 donose, slijedi detaljniji opis pojedinih funkcionalnosti.

Sportsko sjedalo

Dobro sportsko sjedalo ključna je komponenta svakih kolica, stoga je takvo poboljšanje kolica VISTA V2 vjerojatno jedno od najvažnijih. Primarna sportska sjedala novih kolica VISTA i starijeg modela imaju sličan dizajn, a primjerena su za djecu od 6 mjeseci do težine od 22 kg. Pobliži uvid u dimenzije novog sportskog sjedala V2 razotkriva da je naslon viši, a oslonac za stopala dublji u odnosu na stari model. I malo većem djetetu će u novom sportskom sjedalu biti izuzetno udobno.

Još jedno korisno poboljšanje je optimizirani sustav sigurnosnih pojaseva. Premda su i stariji modeli kolica VISTA bili opremljeni sigurnosnim pojasom u 5 točaka, za prilagođavanje visine podupirača za ramena bilo je potrebno odstraniti tkaninu sjedala i namjestiti pojaseve u drugi otvor. Prilikom prilagođavanja visine pojaseva, kod kolica UPPAbaby VISTA V2 nije potrebno ručno podešavanje, pri čemu je sve jednostavnije i brže. To je posebno korisno ako sjedalo dijele dva mališana različite visine.

Sjedalo kolica VISTA V2 može biti postavljen u smjeru vožnje ali obratno. Moguća su 6 podešavanja kuta, a pritom se miče i oslonac za stopala. Sva prilagođavanja sportskog sjedala jednostavno su izvedljiva – jednom rukom.

Košara

Dizajn košare kolica UPPAbaby VISTA 2019 pažljivo je optimiziran, stoga je košara kolica VISTA V2 ostala nepromijenjena u odnosu na stariji model. Primjerena je od rođenja do 9 kilograma, odnosno do trenutka kada se dijete počinje samostalno dizati. Perforirani madrac i ventilirano dno omogućuju izuzetnu prozračnost. Krović koji se na stražnjem dijelu otvara smičkom omogućuje dodatan protok zraka. Izuzetno dugi produžetak krovića pruža potpunu zaštitu od UV zraka. Vrlo zgodna značajka košare UPPAbaby VISTA V2 jest da je također certificirana kao krevetić. To je odlično ako živite u malom stanu ili ako ste više dana na putu.

Širenje kolica za više djece

Ako imate dvoje djece (blizance ili novorođenče i mališana) ili pak planirate povećati obitelj, mogućnost širenja će za Vas vjerojatno biti najvažnija značajka svih modela kolica UPPAbaby VISTA. Možete namjestiti dodatnu košaru za novorođenče, dodatno sportsko sjedalo ili čak auto-sjedalicu ili nosiljku. Dodatak s kotačima PiggyBack omogućit će da se vožnji pridruži i treće, starije dijete.

Krović

Krović modela VISTA 2019 sam po sebi je širok, a omogućuje izvlačenje dodatka s UV zaštitom. Krović 2020 modela UPPAbaby VISTA V2 ima novi dizajn, pri čemu dodatak sa zaštitom nije više izrađen od sjajnog srebrnog materijala. Tkanina skrivena u gornjem dijelu jednostavno se izvlači smičkom, omogućivši produženje krovića. Zaštita od štetnih UV zraka stoga je bolja nego prije. Nov krović također omogućuje bolju ventilaciju jer ima čak dva mrežasta otvora (VISTA 2019 ima samo jedan otvor).

Dodatnu estetsku nadogradnju predstavlja logotip proizvoda koji je kod novih kolica VISTA V2 ugrađen u maloj kožnoj traci na rubu krovića, stoga je manji od natpisa na kroviću prethodnog modela. Kao i kod modela VISTA 2019, krović novih kolica VISTA V2 prilagođava se djetetovoj visini.

Drška

Drška kolica VISTA V2 nije se promijenila u odnosu s modelom 2019. godine. Riječ je o kožnoj teleskopskoj dršci podesive visine, što svakako pridonosi prestižnom izgledu cijelih kolica. Kožni materijal jednak je materijalu sigurnosne ručice ispred djeteta te materijalu trakice na kroviću.

Kotači i ovjes

Kotači kolica VISTA V2 izrađeni su od poliuretana, a veličina je jednaka kao i kod modela 2019. Pneumatici su znatno mekši, a ovjes na svim kotačima bolji, stoga je vožnja kolicima UPPAbaby VISTA V2 još ljepša i udobnija – bez obzira na teren. Za dodatnu djetetovu sigurnost i Vaš mir, ovdje su vizualni indikatori zaključavanja prednjih kotača. Ove oznake u boji nedvosmisleno pokazuju jesu li kotači sigurno zaključani (ili nisu).

Jednostavno upravljanje

Jedna od glavnih prednosti kolica VISTA koju mame često naglašavaju jest njegovo jednostavno upravljanje, čak i jednom rukom. Veličina kolica nije se promijenila, stoga je okretljivost i upravljanje novih kolica VISTA V2 na jednakoj razini od prethodnih modela. Mekani kotači od poliuretana omogućuju udobnu vožnju po raznim terenima, od gradskih nogostupa i granitnih kocki, sve do travnatih površina, šumskih i snježnih staza.

Kočnice

Kolica UPPAbaby VISTA V2 opremljena su istim sustavom kočenja kao i prethodni model. Svi korisnici kolica VISTA mogu potvrditi da su kočnice jedna od najboljih funkcionalnosti kolica. Kolica VISTA V2 opremljena su kočnicom u obliku papučice koju jednostavno pritisnete stopalom - za zaključavanje, te ponovno pritisnete za otključavanje. Nožna kočnica opremljena je sustavom označavanja u boji. Crvena, odnosno zelena boja pokazuje da li je zaključavanje/otključavanje kočnice bilo uspješno.

 Košara za potrepštine

Sama košara modela 2019 jedna je od najprostranijih košara na tržištu dječjih kolica. Može držati čak do 13,5 kg stvari - kupljena hrana, igračke, jakne, torba za pelene, itd. Veličina košare kolica VISTA V2 ostala je ista, ali je dizajn unaprijeđen. Sadrži i džepove za čuvanje manjih potrepština koje ne želite izgubiti na dnu košare (telefon, novčanik, ključevi, grickalice i slično). Košara za potrepštine jednostavno je dostupna s prednje i sa stražnje strane.

Veličina, težina i sklapanje

Kolica UPPAbaby VISTA V2 po veličini i težini vrlo su slična modelu 2019. Otvorena kolica mjere 65,3 cm (Š) x 91,4 cm (D) x 100,3 cm (V). U sklopljenom stanju i s pričvršćenim sjedalom mjere 65,3 cm (Š) x 44 cm (D) x 84,5 cm (V). Bez sportskog sjedala, dimenzije sklopljenih kolica su 65,3 cm (Š) x 33 cm (D) x 81,3 (V). Okvir zajedno sa sjedištem teži 12,4 kg (okvir ima 9,1 kg, a sjedalo 3,3 kg), a košara za novorođenče teži 4,0 kg. Sklapanje kolica VISTA V2 vrlo je jednostavno, a sklopljena kolica se automatsko zatvaraju i samostalno stoje.

Boje

Novi model donosi nove boje i tkanine, kao dodatak nekim postojećim. Donja fotografija prikazuje sve dostupne boje kolica VISTA V2.

Za dodatne informacije o kolicima UPPAbaby VISTA V2 kliknite ovdje.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse