Nemate artikala u svojoj košarici.

 

10 ključnih značajki kompaktnih kolica

Spremate se za ljetne praznike s vašim najmlađima? Onda se vjerojatno osjećate nervozno kada pomislite na to da morate staviti svu prtljagu, uključujući i kolica za bebe, u vaš automobil, jel tako?

Vrijeme je da nabavite manja, lakša i jednostavnija kolica. Ona su upravo jako u trendu - kompaktna kolica! Sa kompaktnim kolicima, lutanje okolo i odlazak na avanture bit će mnogo lakše. Budući da su kompaktna kolica prozračnija, vožnja će biti ugodnija za vaše dijete, osobito ljeti. U kompaktnim kolicima vašai će se najmlađi osjećati sretno, sigurno i neće im lako dosaditi.

Koje su najvažnije značajke kompaktnih kolica s kišobranima?

Odabir kompaktnih kolica jednako je težak i važan kao i odabir uobičajenih kolica. Većina roditelja odlučuje se za kompaktnu kolica - vrlo su praktična, manja su, lako se otvaraju, mogu se jednostavno i čvrsto sklopiti i ne zauzimaju puno prostora. Povrh toga svega, djeca se u njima osjećaju super sretno i ugodno. Većina kompaktnih kolica prikladna je dobi od 6 mjeseci ili od trenutka kada dijete može sjediti. Pogledajmo ključne funkcionalnosti kompaktnih kolica!

  1. Otvorite i sklopite jednom rukom:

Ako imate dobra kompaktna kolica, trebali biste ih moći otvoriti i sklopiti samo jednom rukom. Čak i ako držite bebu u drugoj ruci. Da, može biti tako jednostavno! To je samo jedna od mnogih prednosti kompaktnih kolica.

  1. Kolica trebaju biti lagana i jednostavna za prijenos:

Jedna od ključnih značajki kompaktnih kolica je njihova mala težina, trebali biste ih moći lako nositi okolo! Kada su kompaktna kolica presavijena, ona su prilično mala i jednostavna za nošenje - gotovo kao torbica!

  1. Produženi krov za zaštitu od sunca:

Svi znamo važnost zaštite od sunca. Kompaktna kolica se većinom koriste u ljetnim mjesecima i ključno je da zaštite vaše dijete od sunca. Odaberite kolica s mogućnošću produženog krova za maksimalnu zaštitu.

  1. Odmaralo za stopala:

Kada vaše dijete sjedi u kolicima, nije dobro da njegove noge slobodno padaju. Preporuča se funkcija jastučića za stopala, tako da mala stopala imaju mjesto za odmor.

  1. Podešavanje nagiba sjedala i jastučića za stopala:

Vjerujte nam, ova će značajka biti vrlo korisna. Djeca često spavaju u kolicima i važno ih je staviti u polegnuti položaj, koji im je najudobniji i najzdraviji. Osim reguliranja stražnjeg dijela sjedala, također je ključno podići jastučić za noge, tako da je beba polegnuta što je moguće ravnije.

  1. Sigurnost na prvom mjestu:

Kolica za bebe mogu biti multifunkcionalna i super u trendu, ali to ne znači ništa ako nisu sigurna za dijete. Sigurnost je ključna, nema kompromisa! Zato su prednja šipka i dobar sigurnosni pojas jedan od najvažnijih obilježja kompaktnih kolica.

  1. Velika košara za pohranu:

Vođenje bebe van kuće obično je pravi izazov - bilo da se radi o brzoj šetnji, odlasku na plažu, jednodnevnom izletu u grad,… Mama uvijek treba spakirati milijun stvari. Stoga ćete cijeniti veliku, prostranu košaru za pohranu ispod sjedala kompaktnih kolica.

  1. Suspenzija na svim kotačima:

Kompaktna kolica imaju manje kotače od običnih kolica. Međutim, važno je imati suspenzije  na svim kotačima. To će učiniti vožnju udobnom za sve terene, bilo da se radi o pijesku, travi ili granitnim ulicama u gradu. Sa suspenzijama na svim kotačima, hodanje je lakše i zabavnije.

  1. Kvalitetni materijali:

Vaši najmlađi će vjerojatno provesti dosta vremena u kolicima. Zato je kvalitetan, dugotrajan, udoban i prozračan materijal doista nezaobilazan. Kvalitetna izrada kompaktnih kolica trebala bi biti očigledna na prvi pogled. Budite oprezni i s materijalom drške za kolica - odaberite kožnu dršku koja neće uzrokovati znojanje dlanova.

  1. Cijena kolica nije jednaka kvaliteti:

Nećete morati platiti bogatstvo za kompaktna kolica - ona su pristupačnija od običnih kolica. Međutim, viša cijena ne znači nužno i bolju kvalitetu. Usredotočite se na funkcionalnosti i odaberite kolica koja najviše odgovaraju vašim potrebama.

Vjerujemo da je ovaj pregled bio koristan ako se odlučujete za kupnju kompaktnih kolica. Imajte na umu ove značajke kompaktnih kolica, razmislite o tome što vam je važno i sigurno ćete pronaći prava kolica. Kompaktna kolica su bez sumnje velika investicija. Ne samo za ljeto, ona će vam dobro doći i u budućnosti. Sa svojim brojnim korisnim značajkama, MAST kompaktna kolica mogu biti odličan izbor - više o tome možete saznati ovdje.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse