Nemate artikala u svojoj košarici.

 

Biste li ove godine najmlađima podarili nešto posebno?

Molim? Prosinac je već ovdje? Nismo li nedavno bili na ljetovanju? Vrijeme jednostavno leti. Grad je ukrašen, iz ormara smo već izvukli zimske kape, svi smo praznično raspoloženi, sve je sređeno, … Je li zaista? Ne brinite, niste jedini koji ne znate što kupiti za Božić. A posebno kada je riječ o poklonima za najmlađe – za našu djecu, unučiće, nećake, … Što podariti kako bi najmlađi (i roditelji!) bili zadovoljni i sretni? Da bude uporabno. Korisno. Nešto što nemaju! Božićni dar što će biti nešto posebno.

U nastavku predstavljamo nekoliko super ideja koje će vas možda riješiti.

Zidne igračke Vertiplay

Riječ je o drvenim, didaktičnim igračkama koje poboljšavaju djetetove kognitivne i motoričke sposobnosti. Potiču djetetovu sposobnost razmišljanja i utječu na opći razvoj. Osim navedenih prednosti, zidne igračke Vertiplay će zasigurno usrećiti svakog roditelja! Nema više nereda na podu i bolno gaženje igračaka. Zidne igračke Vertiplay jednostavno zalijepimo za zid ili ormar. Zahvaljujući dovršenom dizajnu, didaktične igrače odlično se uklapaju s moderno opremljenim sobama.

Plišane igračke DooDoo

Na prvi pogled još jedna igračka na tržištu, je li? Daleko od toga. Plišane igračke DooDoo u sebi skrivaju vrlo osjetljivi senzor koji odmah percipira djetetov plač. Igračka DooDoo pritom započinje emitirati zvukove slične zvukovima u majčinoj utrobi koji smiruju djecu i omogućavaju miran san – ujutro su i roditelji odmorni i puni energije!

Centar aktivnosti Portaplay

Puno više od božićnog poklona. Multifunkcionalni centar aktivnosti Portaplay najmlađima omogućuje igru i učenje u sigurnom okruženju. Potiče kognitivni razvoj i finu motoriku, a ujedno donosi puno zabave. Kada su djeca prevelika za igračke, centar aktivnosti Portaplay jednostavno se promjeni u stol za igru, stoga neće nikada biti »još jedan komad više« u dječjoj sobi. Zbog svoje prilagodljivosti, odličan je i kao zajednički dar za dvoje djece različite dobi!

Dar koji ne možemo primiti rukama

Zaustavimo današnji brzi tempo života i namijenimo dan našem mališanu. Posjećivanje kina za uživanje u njihovom najdražem crtiću, vruća čokolada u centru, skijanje, zanimljiva dječja predstava, … Neprocjenjivi božićni dar koji će ostati u sjećanju.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse